Lataa…

info@popsydan.com ☎040 535 93 94

Tilaa tästä!

Popsydän hääbändi bilebändi coverbändi

Infoa tilaajalle

Olemme koonneet tähän osioon asioita, joita on hyvä tietää tilatessaan bändiä. Lisäksi sivulta löytyy useimmiten meiltä kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tarjouksen antaminen käy nopeammin jos laitat yhteydenottolomakkeeseen mm. nämä tiedot:

– Tapahtuman tyyppi? Häät, syntymäpäivät ym..
– Ajankohta
– Sijainti

Tarjousta kannattaa kysyä hyvissä ajoin. Eteenkin kesäkuukaudet ovat meille sesonkiaikaa ja parhaat päivämäärät myydään nopeasti. Esimerkiksi häitä buukataan usein jopa yli vuoden päähän. Kun buukkaat bändin ajoissa, on silloin jo yksi iso osa juhlista varmistettuna.


Äänentoistomme on käytettävissänne

Kun olemme juhlapaikalla ja äänentoistomme on pystytettynä, voi sitä käyttää taustamusiikin toistamiseen tai puheiden pitämiseen.

Äänentoistolaitteisiimme voi kytkeä mm. puhelimen, mp3-soittimen, kannettavan tietokoneen tai iPadin.

Meillä on paljon kokemusta erilaisista tapahtumista ja autamme teitä mielellämme mm. aikataulutuksessa tai kaikessa mikä liittyy musiikkiin tai sen toistamiseen.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näenkö jostain paljonko bändinne esiintyminen maksaa?

Emme ilmoita hintojamme sivuillamme, sillä jokaisen keikan palkkio on arvioitava yksilöllisesti. Hinta sovitaan tilaajan ja bändin välillä.

Mitä kappaleita soitatte meidän juhlissa?

Rakennamme jokaiseen tilaisuuteen omanlaisensa settilistan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ohjelmistomme löytyy painamalla tästä.

Voitte valita ohjelmistostosta kappaleita, joita haluatte meidän esittävän tai jättää sen meille. Osaamme varmasti tehdä sopivan settilistan tapahtumaanne.

Miten kauan soitatte ja miten kauan olette paikan päällä?

Pääsääntöisesti soitamme kaksi tai kolme settiä, yleisimmät ovat 2x45min, 3x45min tai 2x60min. Soiton pituuksista yleensä sovitaan silloin, kun tiedetään jo muu juhlien aikataulu. Aikataulu voi muuttua kesken juhlienkin, olemme tottuneet myös siihen. Yleensä saavumme juhlapaikalle n. paria tuntia ennen ensimmäistä settiä, mutta tämäkin on sovittavissa.

Tuomme laitteistomme paikan päälle ja pystytämme sen valmiiksi sovittuna aikana. Laitteiston roudaaminen, pystytys ja soundcheck vie n. puolitoista tuntia. Kaluston purkaminen vie noin 45min.

Meillä palkkoin hintaan kuuluvat bändi, matkat, äänentoisto, lavavalaistus ja savukone (tarvittaessa).