Lataa…

info@popsydan.com ☎040 552 51 78

Tilaa tästä!

Infoa tilaajalle

Olemme koonneet tähän osioon asioita joita on hyvä tietää tilatessaan bändiä. Tässä osiossa on useimmin meiltä kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kun laitat meille keikkakyselyn niin laitathan siihen ainakin:

– Minkälaisesta tilaisuudesta on kysymys?
– Juhlien ajankohta?
– Sijainti?

Jotta saisimme laitettua teille tarjouksen, ovat edellä mainitut tiedot välttämättömiä. Tarjousta kannattaa kysyä hyvissä ajoin.

Kun suunnittelet bändin tilaamista, se kannattaa tehdä ajoissa. Häitä buukataan usein jopa yli vuoden päähän. Yritysten pikkujouluja ja synttäreitä buukkaillaan monesti jo keväällä. Kun buukkaat bändin ajoissa, on silloin jo yksi iso osa juhlista varmistettuna.

Äänentoistomme on käytettävissänne

Kun olemme juhlapaikalla ja äänentoistomme on pystytettynä, voi sitä käyttää vaikka taustamusiikin soittamiseen. Settiemme välissä, kun olemme tauolla, voimme laittaa soimaan tilaisuuteen sopivaa musiikkia.

Äänentoistolaitteisiimme voi kytkeä mm. puhelimen, mp3-soittimen, kannettavan tietokoneen tai iPadin.
Meillä on myös ylimääräisiä mikrofoneja, joita voi käyttää mm. puheiden pitämiseen.

Meillä on kokemusta juhlissa olemisesta ja autamme teitä mielellämme. Häät, pikkujoulut, synttärit, tuparit ovat yleensä järjestäjiensä näköisiä. Autamme mielellä teitä omalta osaltamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä näen paljonko bändinne maksaa?

Meillä ei hintoja sivuillamme, sillä jokaisen keikan summa on arvioitava yksilöllisesti. Hinta sovitaan tilaajan ja bändin välillä.

Mitä kappaleita soitatte meidän juhlissa?

Rakennamme jokaiseen tilaisuuteen omanlaisensa settilistat. Mikäli löydät ohjelmistostamme suosikkeja tai inhokkeja, niin ilmoita meille niistä ajoissa.

Näin saamme rakennettua teidät tilaisuuteen miellyttävän listan. Ohjelmistomme sisältää paljon kappaleita ja pyrimmekin soittamaan musiikkia laidasta laitaan.

Miten kauan soitatte ja miten kauan olette paikan päällä?

Pääsääntöisesti soitamme joko kaksi tai kolme settiä, 2x45min, 3x45min tai 2x60min. Soiton pituuksista yleensä sovitaan silloin, kun tiedetään jo muu juhlien aikataulu. Aikataulu voi muuttua kesken juhlienkin, olemme tottuneet myös siihen 🙂 Yleensä saavumme juhlapaikalle n. paria tuntia ennen ensimmäistä settiä.

Tuomme laitteistomme ilman suurempaa meteliä soittopaikkaan ja pystytämme sen valmiiksi.Viimeisen biisin jälkeen laitamme kaluston kasaan ja pakkaamme auton. Laitteiston roudaaminen ja pystyttäminen vie noin puolitoista tuntia. Kaluston purkaminen vie noin kolme varttia.

Emme yleensä saavu paikalle laittamaan laitteistoamme pystyyn tunteja aiemmin soiton alkamista, sillä muutoin päivästämme tulee varsin pitkä. Mikäli tilaaja haluaa, että saavumme paikalle huomattavasti aiemmin pystyttämään kalustomme on sekin mahdollista. Tästä on hyvä mainita mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme toteuttaa toiveen.
Meillä keikkahintaan kuuluu bändi, matkat, hyvä äänentoisto, lavavalaistus ja suvukone.